Het kan zijn dat het geheugen van je Ledger Nano S vol zit. Je kunt zonder je munten kwijt te raken appjes verwijderen van het apparaat. Je hoeft je niet zorgen te maken ook de munten kwijt te raken.

Je kunt de appjes verwijderen via de manager:

1) Open Ledger Live
2) Klik links op Manager in het menu
3) Voor de munten die op het apparaat staan druk je op het prullenbak icoontje

Let op: de weergave van Manager komt niet overeen met de appjes op het apparaat. De Manager laat alle munten zien. Kijk op het apparaat welke appjes nog geinstalleerd zijn.