Wat te doen als het scherm van de Ledger Nano S vast zit en alleen 'update' weergeeft.

Heb je Windows 7? Helaas is er geen ondersteuning voor deze versie van Windows. Probeer de update op een Windows 8 of hoger computer uit te voeren.

Ga in Windows naar apparaatbeheer. Hier komt je via het Configuratiescherm of door rechtermuisknop op het startmenu te doen en vervolgens "Apparaatbeheer" aan te klikken.
Zoek een USB apparaat met een geel uitroepteken.
Druk rechtermuisknop op het apparaat en vervolgens "Stuurprogramma bijwerken".
Kies vervolgens voor automatisch bijwerken.
Herhaal eventueel stap 2 t/m 4 voor alle apparaten met een geel uitroepteken.
Kan er niet automatisch een stuurprogramma gevonden worden, zoek dan handmatig:
1) Zoek op mijn computer naar driver software
2) Laat mij kiezen van een lijst van apparaten
3) Human Interface Devices
4) Standaard System Devices -> USB INPUT Devices
5) Accepteer de waarschuwing
Voer de update opnieuw uit via Ledger Live -> Manager