Let op: Dit artikel is bedoeld voor mensen die hun Digital Bitbox willen herstellen of kopiëren. Stel je jouw Digital Bitbox voor het eerst in? Kijk dan naar onze handleiding.
_______________________________________________________________________________

In sommige gevallen kan het zijn dat je jouw Digital Bitbox opnieuw in moet stellen aan de hand van de backup op de microSD. In dit artikelen leggen we uit hoe je dit kunt doen. Je kunt op deze manier ook een tweede wallet instellen als kopie van je eerste wallet en met beide apparaten dezelfde munten beheren. Op onze blog kun je lezen over de voordelen hiervan.

Het herstellen of klonen van je Digital Bitbox wallet

Zorg ervoor dat je de microSD kaart met de backup van jouw wallet in de Digital Bitbox die je in wil stellen hebt zitten.
Login op je Digital Bitbox of maak een nieuwe wallet aan.
Eenmaal in de wallet ga je naar de "Options", dan naar "Manage Backups", en vervolgens naar "Restore".
Selecteer nu vanaf de MicroSD de backup die je wil herstellen of op je nieuwe apparaat in wil laden.
Voer nu het wachtwoord in dat je hebt gebruikt toen je de wallet die je wilt herstellen hebt aangemaakt.
De Digital Bitbox zal nu de wallet vanuit de backup inladen. Je hoeft hierna de SD kaart niet in het apparaat te hebben om deze wallet te gebruiken en kunt je backup dus veilig opbergen.

Let op: De Digital Bitbox geeft in het menu ook de optie om je wachtwoord aan te passen. Echter zal dit het wachtwoord van de backup niet aanpassen. Het is daarom van groot belang dit oorspronkelijke wachtwoord nooit te vergeten!