Wat heb je nodig?

Een Ledger Nano S of Ledger Blue
Een computer met op zijn minst: macOS 10.9 (64-bit), Windows 8 (64-bit), of Linus Ubuntu 16.10, een USB poort, en een internetconnectie. Ledger Live is niet compatibel met 32-bit besturingssystemen.

Instructies

Windows:

Ga naar de downloadpagina.
Download de Ledger Live software.
Dubbelklik op het .exe bestandje dat je net gedownload hebt.
Als je een melding, klik dan op Yes om de installatie toe te staan.

Wanneer de installatie voltooid is druk je op Finish.

Mac

Ga naar de downloadpagina.
Download de Ledger Live software.
Dubbelklik op het .dmg bestand dat je net gedownload hebt.
Sleep de Ledger Live applicatie naar je map met applicaties.

Open Ledger Live vanuit je Launchpad of Spotlight.
Afhankelijk van je macOS versie krijg je de volgende melding. Klik op open om de installatie toe te staan.

Linux

Ga naar de downloadpagina.
Download de Ledger Live AppImage
Maak er een uitvoerbaar bestand van. In de terminal: chmod +x ledger-live-*.AppImage
Start de AppImage door erop te dubbelklikken of via de terminal.