Nee, helaas zijn hardware wallets niet geschikt om een dusdanig groot aantal kleine transacties te ontvangen. Het ontvangen van een zeer groot aantal transacties kan het synchronisatieproces van de hardware wallets verstoren waardoor dit erg lang duurt of zelfs compleet vast kan lopen.

Stel je ontvangt 1000 betalingen van 0,001 BTC op je hardware wallet. Als je vervolgens het totaal van 1BTC wil versturen zal je wallet in één keer 1000 losse transacties moeten genereren en ondertekenen. Dit duurt erg lang en kan zelfs compleet vastlopen wanneer de chip oververhet raakt.

Natuurlijk kun je de opbrengsten van je het minen wel bewaren op een hardware wallet, maar het is daarbij verstandig om deze eerst in een software wallet te ontvangen. Vanuit de software wallet kun je vervolgens in grotere transacties je opbrengsten naar je hardware wallet versturen.