Indien je Bluetooth verbindingsproblemen hebt met de Ledger Nano X kun je het volgende proberen:

Let op: Bluetooth werkt nog alleen op mobiel. Voor verbinding met desktop heb je een kabel nodig.

Ledger Nano X - dashboard
Indien je helemaal geen verbinding kunt maken: zorg ervoor dat de Ledger Nano X op het dashboard staat. Dit is het scherm waar je de appjes ziet en ook nieuwe appjes kunt toevoegen.

Als de "Control Center" actief is (waar je het apparaat ook kunt uitschakelen) werkt Bluetooth niet.

iOS en Android
Ga naar Bluetooth instellingen op jouw, zoek de Ledger Nano X op in het lijstje van apparaten. Vervolgens vergeet je de Ledger Nano X. Probeer nu opnieuw de telefoon met de Nano X te koppelen.

Reset de koppeling op de Ledger Nano X
Schakel de Ledger Nano X aan en unlock deze
Houd beiden knoppen ingedrukt om in de Control Center te komken
Navigeer naar het Security menu
Druk op beide knoppen om "Reset pairings" te activeren
Bevestig de reset
Schakel het apparaat uit
Vergeet ook de Ledger Nano X op je smartphone (zie sectie hierboven)
Koppel nu de Ledger Nano X opnieuw