Sinds 1.4.2 is het invullen van de PIN code anders op de Ledger Nano S. De getallen zijn nu op willekeurige volgorde ook werkt het bevestigen van de PIN code anders. Het invullen vereist hierdoor extra aandacht om te voorkomen dat je de verkeerde PIN invoert.

Hoe moet ik de PIN nu invullen?
Het invullen van de PIN werkt als volgt: je moet minimaal 4 getallen invullen en maximaal 8. Stel je PIN code is 4 getallen in totaal, dan vul je de eerste 4 getallen in zoals je eerst ook altijd deed. Het verschil zit hem in het volgende: het vinkje om te bevestigen zit nu tussen de reeks getallen die je met het rechter en linker knopje kunt selecteren. Om je PIN code te bevestigen druk je op 1 van de 2 knopjes totdat je een vinkje ziet. Staat het vinkje geselecteerd, druk dan beide knopjes in.

Voorbeeld
Je PIN is 4 cijfers. Vul de 4 cijfers in zoals gewoonlijk. Vervolgens springt hij naar het 5e getal. Druk nu op het rechter knopje tot je een vinkje ziet. Druk vervolgens beide knopjes in om te bevestigen.