TRON (TRX) gebruiken met de Ledger Nano S

Het installeren en gebruiken van TRON Op de Ledger Nano S.

Tron werkt niet via Ledger Live maar via een eigen web app.

Voordat je begint

Installeer de Tron app

1. Open de Manager in Ledger Live.
  2. Connect en unlock jouw apparaat
  3. Indien gevraagd bevestig "Allow Ledger manager" op jouw apparaat
  4. Zoek de TRON App in de Manager (links in het menu van Ledger Live)
  5. Klik op de installeer knop bij TRON
    • Er verschijnt nu een installatiescherm
    • Op het apparaat staat: Processing...
    • De app is nu geinstalleerd

Inloggen op Tronscan

1. Ga naar de Tronscan Web App
  2. Klik linksbovenin op "Sign In" en selecter de optie "Ledger"
  3. Zorg ervoor dat je de Tron app op je Ledger open hebt staan.
  4. De Ledger zal nu inloggen op de Tronscan web app
  5. In het volgende scherm kun je jouw adres vinden en kun je opdrachten voor transacties geven.

*Tron accounts kunnen niet in de Ledger Live app worden geinstalleerd