Het installeren en gebruiken van TRON Op de Ledger Nano S.

Tron werkt niet via Ledger Live maar via een eigen web app.

Voordat je begint

- Ledger Live is geinstalleerd.
- De laatste firmware is  geinstalleerd  op jouw Ledger hardware wallet.

Installeer de Tron app

Open de Manager in Ledger Live.
Connect en unlock jouw apparaat
Indien gevraagd bevestig "Allow Ledger manager" op jouw apparaat
Zoek de TRON App in de Manager (links in het menu van Ledger Live)
Klik op de installeer knop bij TRON
- Er verschijnt nu een installatiescherm
- Op het apparaat staat: Processing...
- De app is nu geinstalleerd

Inloggen op Tronscan

Ga naar de Tronscan Web App
Klik linksbovenin op "Sign In" en selecter de optie "Ledger"
Zorg ervoor dat je de Tron app op je Ledger open hebt staan.
De Ledger zal nu inloggen op de Tronscan web app
In het volgende scherm kun je jouw adres vinden en kun je opdrachten voor transacties geven.

*Tron accounts kunnen niet in de Ledger Live app worden geinstalleerd